Vi holder lukket grundet....


BESTILLING


Alle bestillinger på smørrebrød, kan som udgangspunkt tages imod på dagen. Større bestillinger, vil vi som udgangspunkt gerne have dagen før. Vi kan risikere at afvise en stor bestilling, hvis vi i forvejen har mange. En ordrer er aldrig gået igennem, før vi har bekræftet.

 

 

BETINGELSER FOR AFBESTILLING

 

Afbestilling skal ske skriftligt. Afbestilling af det bekræftede arrangement/catering, skal ske senest 14 dage før, uden nogen beregning. Ved afbestilling efter denne dato beregnes 75 % af det bekræftede arrangement. Du vil modtage en skriftlig bekræftelse på, at du har afbestilt din ordrer.

HYGIEJNE OG ALLERGENER

 

Alle medarbejdere har den nødvendige hygiejneuddannelse, så vi sikrer høj kvalitet.
Vi hjælper og guider naturligvis, hvis I har specielle ønsker til menuen. Spørg os altid gerne om allergener.

 

BESTILLING CATERING


Vi modtager betaling med Dankort, Visa Electron, EAN, Mobilepay eller kontant.
Vi ønsker betaling senest 3. dage før, medmindre andet er aftalt. Priserne på vores menuer er inkl. moms. Eksl. levering, eller afhentning.
Vi leverer (hvis muligt) kun på Amager, medmindre andet er aftalt. Vi tager et kørselsgebyr på 100,- medmindre andet er aftalt. Beløbet for kørsel vil fremgå af tilbud, ordrebekræftelse og faktura. Termokasser m.v. bedes leveres rent tilbage medmindre andet er aftalt. Man kan uden ekstra omkostning hente sin catering mad på vores adresse Leifsgade 17, 2300 København S.

 

 

HVAD ER INKLUDERET?

 

Vores priser er inkl. tilberedning og personale.

ANKOMSTTIDSPUNKT

 

Ved bestilling af maden bliver De bedt om at oplyse et spisetidspunkt. Baseret på denne tid, beregner vi et leveringsinterval. Vi har 30 minutters interval på vores levering af mad, såfremt levering ønskes.
Vi tager forbehold for transportforstyrrelser, som trafikprop, trafikuheld, vejarbejde, punktering, o.lign. tilfælde som måtte forhindre os i at levere maden inden for den aftalte tid.