Vi holder lukket grundet....


Det hele startede med Farmors mad

Alle minderne. Smagen. Det gode gamle danske håndværk. Farmor som stod i køkkenet og producerede alt selv. Vi åbnede hermed Bryggens Catering, som skulle tage udgangspunkt i at videreføre familiens ældste traditioner og det gamle håndværk. Vores catering tog hurtig fart, og hvis vi skal give et ydmygt svar på hvorfor, tror vi det fordi vores respekt for traditionerne og håndværket, vækker minderne frem i vores kunder. Der skabes et bid af minderne og Danmarkshistorien i vores mad.

 

Herefter fik vi mulighed for at åbne et gammelt Marketenderi på Amager. Budskabet var klart. Vi skulle bringe vores smørrebrød ind i haveforeningerne. Få bragt den gode gammel kolonihaveånd til livs igen.

 

Konceptet tog os med storm, og efter kort tid havde vi fået skabt os noget helt unikt. Bestillingerne blev mange og vi blev udsolgt gang på gang. Køkkenet begyndte og blive for lille og vi kunne knapt følge med.

 

Den glædelige succes, fik os til at udvide vores koncept med smørrebrød. Drømmen har altid været at have en smørrebrødsforretning på Islands Brygge. Nu skulle det være. Nu blev det vores tur.

 

Sandie Jacqueline Ring er kvinden bag Slagterens Smørrebrød & Delikatesse, som er 4. generations bryggeboer. Det er derfor med stor glæde og stolthed, over at kunne åbne egen forretning i hjertet af Islands Brygge.

 

Ved hendes trofaste side er hendes mand, som er en passioneret gammeldags slagtermester med mere end 18 års erfaring indenfor faget. Han begyndte som skoledreng med at arbejde for den lokale slagter i byen. Det hele startede med at være opvasker, alt imens hele slagteruniverset vandt hans hjerte og interesse. Hans slagtermester så hurtigt en ung dreng med potentiale, og fik ham til at gå direkte i mesterlære. Det vil vi gerne takke Slagter Ravn for.

Vi er meget stolte af vores håndværk, og intet er overladt til tilfældighederne hos os. Vores råvarer er altid nøje udvalgte og af yderst høj kvalitet. Alt hos os bliver udført med stor professionalisme.

 

Vi er mere end bare end smørrebrød & slagterforretning. Vi afholder diverse arrangementer for børnene, herunder Halloween, julearrangementer, fastelavn m.v. Det er vigtigt for os, at børnene, føler sig trygge og forbinder deres lokale slagter med gode minder.

 

Siden vores åbning har vi fået raget en del nomineringer til os. Det gør os stolte og meget beæret. Vi er to gange blevet kåret som Månedens Amagerbutik, nomineret til årets Amagerbutik to gange, været nomineret til Adward for Årets Butiksspioner, været med i nomineringen om Slagterprisen 2022, fødevaremagasinet har lavet en større artikel om os. Rejsen er kun lige begyndt og alligevel har vi formået at skabe en stor interesse for vores forretning, som vi er yderst beærede over.

 

Hvorfor os?

 

Vi har valgt et 100% fokus på eksklusiv dansk gammeldags smørrebrød, som vores Bedstemødre lavede det.

 

 Vi vil mene, at vi differentierer os i madbranchen, da vores smørrebrød bringer os tilbage til det gamle, danske håndværk, hvor tingene blev lavet fra bunden af.. Det gælder blandt andet vores hjemmebagte økologiske rugbrød, pålægget, selv de ristede løg på toppen, og det er uanset, om du bestiller vores smørrebrød, delikatesse, eller buffeter.

 

Vores hjemmelavede smørrebrød er i særklasse, fordi vi lægger stor ære i håndværket bag. Drivkraften stammer fra en enorm interesse for madlavning og naturligvis også en faglig slagteruddannelse.

Julen 2024

Julen indhenter os med hastige skridt, og vores kalender er rødglødende. Vi har derfor valgt, at holde ekstraordinært åbent søndag den 22. december fra kl. 09-18 i håbet om at minimere julekøen en anelse for vores kunder. Vi laver ikke smørrebrød den 22 og 23. december.